salland natuur fair terug van weggeweest

Hart voor natuur en landschap De Salland Natuur Fair is ontstaan door een samenwerking van diverse natuurorganisaties in Salland die één ding gemeen hebben: hart voor natuur en landschap. Natuurbeschermers, jagers, agrariërs en andere ‘buitenliefhebbers’ ontmoeten elkaar tijdens deze jaarlijkse fair. De fair omvat een grote braderie waarbij standhouders, gerelateerd aan de natuur, hun binding met de natuur uit kunnen beelden.

Extra aandacht gaat uit naar duurzaamheid, streekgebonden producten, oude ambachten en bijzondere diersoorten. Daarnaast zijn er doorlopende shows in de grote demonstratiebak en worden er gratis activiteiten en workshops voor kinderen georganiseerd. Inmiddels is de fair uitgegroeid tot een evenement dat je niet mag missen, jaarlijks verwelkomen we enkele duizenden bezoekers: jong en oud!

Meld je aan als standhouder
Ben je standhouder met hart voor landschap en natuur? Verkoop je streekproducten, heb je bewonderenswaardige dieren en/of is je organisatie gericht op duurzaamheid? Meld je dan voor 1 mei 2017 aan als standhouder via het inschrijfformulier (http://staging2.sallandnatuurfair.nl/inschrijven-standhouders.html ) op de website van de Salland Natuur Fair.

Meer weten?
Heb je vragen over de Salland Natuur Fair en/of over de inschrijfmogelijkheden? Neem contact op met de standhouderscommissie via standhouder@sallandnatuurfair.nl. Op de hoogte blijven van alle nieuwtjes rondom de Salland Natuur Fair 2017? Volg Salland Natuur Fair op Facebook.

Extra promotie?
Wil je jezelf of jouw bedrijf op een unieke manier promoten tijdens de Salland Natuur Fair? Dan hebben zij speciaal voor standhouders een uniek promotiepakket. Interesse? Neem contact op met info@sallandnatuurfair.nl.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.