ruime overwinning van de bevers tegen de groenen

De thuiswedstrijd verliep vrij soepel tegen deze tegenstander, de 1e 3 sets gingen toen heel makkelijk naar ons maar de 4e met 25-12 naar Veracles. Er was dus zeker ruimte voor verbetering. In de 2e helft van de competitie is het altijd goed om te kijken of je beter bent dan in de 1e wedstrijd tegen je tegenstander.

Na een trainingsweek waarbij we vooral donderdag een goed en redelijk constant niveau haalden dus op naar Grunn. Daar aangekomen begonnen we de wedstrijd prima. Met Kaya, Mathilde, Bodine, Sanne M, Moniek, Fleur en Ingrid als libero hadden de dames van Veracles de 1e 2 sets weinig kans. Onze side out was degelijk, onze pass ook en de verdediging zelfs goed. Alleen serverend hadden we het beter kunnen/moeten doen. Deze sets gingen dan ook met 25-17 en 25-18 naar ons.

In de 3e set begon het foutenpercentage aan onze kant wat op te lopen en kon Veracles lang mee komen. Aan het eind van de set stelden we echter orde op zaken en wonnen met 25-21.

De 4e set werd Kaya gewisseld voor Wieke. In het begin van de set waren we onrustig en haalden we ons niveau van de eerste 3 sets niet meer. Dit resulteerde in een achterstand van steeds 4 punten tot 20-16. Toen kwam Fleur aan serve en zij serveerde ons weer naar 20-20. Vanaf toen ging het gelijk op tot 24-23 voor ons. Een goede serve van Bodine en een prachtige midaanval van Fleur bracht 25-23 op de borden en dus een prima 4-0 overwinning. Hiermee hebben we een beter resultaat dan de 1e wedstrijd en dat is een goede prestatie en geeft een goed gevoel als we kijken naar de 2e helft.

Volgende week spelen we thuis tegen Dio Bedum, een tegenstander waar we wat tegen goed te maken hebben aangezien we daar in het verre Bedum de 1e wedstrijd met 3-1 verloren.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.