royal music 2017 in bij wh zwart hal

Gerwin van der Plaats is nu als vaste organist verbonden aan kerkelijke gemeenten in IJsselmuiden en Nunspeet. Daarnaast is hij dirigent van vijf koren, waaronder het Christelijk Kamper Mannenkoor Door Eendracht Verbonden. Verder begeleidt hij diverse koren en maakte hij concertreizen naar België, Duitsland, Groot Brittannië, Frankrijk, Hongarije, Oostenrijk, Roemenië en Polen.

Maurice van Dijk is geen onbekende in de kerkelijke muziekwereld. Zo was hij al tientallen malen te gast bij EO (NL Zingt), Radio 4, RTV Oost, NCRV, KRO en de Reformatorische Omroep. Niet alleen om te spelen, maar ook om te spreken over zijn vak. De laatste jaren is hij veelal, naast zijn bloeiende privélespraktijk (65 leerlingen), actief met zijn vrouw Janita. Met haar nam hij ook al twee cd’s op. In de loop van tijd speelde het echtpaar al met veel BN’ers zoals: Do, Jan Vayne, Ernst Daniel Smidt, Erik Hulzebosch, Sieb van der Ploeg, Iris Kroes, Charly Luske, Jim Bakkum en Linda Wagemakers. Het echtpaar trad andere op voor leden van het Koninklijk huis.

Aanvang is om 15.00 uur. Het is gewenst vooraf te reserveren op tel. 0572-371838 (Huetink) of tel. 038-4224079 (Boks). De entree bedraagt 14 euro inclusief koffie/thee met koek en een drankje en hapje na afloop. Tevens zal de champagne niet ontbreken! Kinderen tot en met 12 jaar mogen gratis naar binnen. 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.