rohda heino 1 1 heino parkeerde de bus

De wedstrijd begon te laat wegens rookbommen op het veld. Maar daarmee was niet gezegd dat het een risicowedstrijd was. Sterker: het was machtig gezellig langs de lijn.

Op het veld schoot Heino de wedstrijd al vroeg naar een 1-0 voorsprong. Maar kort voor rust kwam Rohda langszij. In de tweede helft werd er niet meer gescoord. Rohda probeerde wel, maar Heino parkeerde de bekende bus voor de goal. Kort voor tijd viel bijna de 2-1 nog, maar het slotoffensief bleef uiteindelijk zonder resultaat.

Sfeer
Er was een paar honderd man publiek op de wedstrijd afgekomen. Naast rookbommen hadden die ook trommels meegenomen, maar vooral ook hun eig4en stembanden. Er werd flink wat afgezongen. Vuurwerk en spandoeken zorgden voor een echte derby-sfeer. 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.