Home / archiefcentraal / rob poelman beeindigt raalterbomen

rob poelman beeindigt raalterbomen

“Het heeft even geduurd, maar de vijf jaar energie die ik heb gestoken in brieven, inspreken bij raadpleinsessies, en vele gesprekken met raadsleden en de wethouder zijn niet voor niets geweest”, zegt Poelman.

Verder als kandidaat-raadslid GroenLinks Raalte

“Echter ervaar ik het bezoekersaantal van meer dan 32.500 op www.raalterbomen.nl, en een zeer groot aantal steunbetuigingen voor de acties vanuit RaalterBomen als een duidelijk signaal. Een signaal welke ik heb besloten een politiek vervolg te geven en mij beschikbaar te stellen als kandidaat-raadslid voor GroenLinks Raalte tijdens de gemeenteraadsverkiezingen op 21 maart 2018.”

“Samen met GroenLinks Raalte sta ik voor permanente politieke aandacht voor meer dan alleen groen en bomenbeleid. Een gezamenlijk streven naar een duurzame, energie neutrale en groene gemeente Raalte”, besluit Poelman. 

 

Lees ook

Bloembollen poten in Olst

OLST – Eetbaar Olst-Wijhe gaat op zaterdag 30 oktober duizend biologische bloembollen poten op het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.