rob poelman beeindigt raalterbomen

“Het heeft even geduurd, maar de vijf jaar energie die ik heb gestoken in brieven, inspreken bij raadpleinsessies, en vele gesprekken met raadsleden en de wethouder zijn niet voor niets geweest”, zegt Poelman.

Verder als kandidaat-raadslid GroenLinks Raalte

“Echter ervaar ik het bezoekersaantal van meer dan 32.500 op staging2.raalterbomen.nl, en een zeer groot aantal steunbetuigingen voor de acties vanuit RaalterBomen als een duidelijk signaal. Een signaal welke ik heb besloten een politiek vervolg te geven en mij beschikbaar te stellen als kandidaat-raadslid voor GroenLinks Raalte tijdens de gemeenteraadsverkiezingen op 21 maart 2018.”

“Samen met GroenLinks Raalte sta ik voor permanente politieke aandacht voor meer dan alleen groen en bomenbeleid. Een gezamenlijk streven naar een duurzame, energie neutrale en groene gemeente Raalte”, besluit Poelman. 

 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.