rick help mijn vrouw is een luie donder

“Pieter, we zitten nu al drie jaar in deze klerezooi. En straks komt die kleine en hoe moet het dan verder. Ik weet het echt niet meer hoor.” Meestal doet John Williams er op dat moment nog een schepje bovenop. De man voelt zich enorm voor lul gezet en moet samen met drie klussers aan de bak. De vrouw mag op kosten van RTL een weekendje relaxen in een viersterrenhotel.

Wat hier verkeerd gaat? Alles. In veel gevallen werkt die man namelijk overdag en heeft hij ’s avonds geen tijd, puf of zin meer om te klussen (meestal alle drie). Die vrouw daarentegen zit thuis zich de godganse dag te ergeren aan de klussen die niet af zijn. Doe er dan zelf wat aan! Of bel een aannemer! Het is toch ook jouw huis. Welke vrouw laat zoiets nou drie jaar doormodderen.

En dan nog eens iets. Waarom mag die vrouw naar een luxe hotel terwijl die man het huis moet afklussen? Wat is dat voor een rare ongelijkheid in deze geëmancipeerde maatschappij. Moet ik thuis eens tegen mijn vrouw zeggen: “Schat, als jij vandaag nou eens gaat wassen, koken, strijken en stofzuigen, dan ga ik lekker naar een hotel”.

Ik wacht nog altijd op een uitzending waarbij de man de vrouw een koekje van eigen deeg geeft. Dat hij John uitlegt dat hij degene is die keihard werkt, waar zij iedere dag met een kopje thee op de bank zit te klagen. Kom op mannen van Nederland, aanpakken die huilebalken.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.