rick first things first

Zelf ben ik nog niet zo gek lang geleden verhuisd, dus ik weet een beetje waar Barack en Michelle nu mee te maken krijgen. Ik mag toch hopen dat ze eerst flink opgeruimd hebben. Niet is zinlozer dan spullen meeverhuizen waar je niets aan hebt. Ik zie Barack zo zitten, op zolder met een doos spulletjes van vroeger. Wat weg kan, kan op Marketplace of de Give-away-corner op Facebook.

En dan die adreswijzigingen. De bewoners van mijn vorige huis sturen me soms nog een appje als ze post voor me hebben. Vind ik sympathiek. Als ik zelf post heb van oude bewoners, schrijf ik altijd ‘retour afzender’ op de envelop en gooi ik hem in de brievenbus van PostNL. Ik denk dat Trump dat ook doet. Die appt Obama niet over een brief van de zorgverzekering.

Op het bureau van het Oval Office schijnt de scheidende president altijd een brief achter te laten voor de nieuwe bewoner. Daar zullen vast de nodige succeswensen in staan, maar ik vermoed dat daarin ook de meterstanden genoteerd worden. En teksten als: ‘Donald, de sleutel van het raam achter je hangt aan het haakje onder het bureau’. Van die praktische dingen.

Trump wil graag voortvarend beginnen met zijn klus als president. Obamacare terugdraaien, het klimaatakkoord de prullenbak in, een muur bouwen om Mexicaantjes te klieren. Maar als ik hem was, zou ik eerst in huis beginnen. Barack lijkt me een nette man, maar schilderen en sausen moet je altijd. Bovendien krijg je bij veel bouwmarkten de eerste paar maanden nog kluskorting! First things first Donald!

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.