regio overijssel kampioenschappen dressuur en paradressuurwedstrijden luttenberg

Omdat manege de Luttenberg beschikt over een prima bodem en de juiste afmetingen voor Z1 klasse en hoger (20 x 60 m.) heeft het bestuur van Regio Overijssel dit jaar gekozen om haar kampioenschappen dressuur voor paarden en pony’s van klasse L2 t/m ZZL alhier plaats te laten vinden. Deelnemers hebben zich hiertoe geplaatst via meerdere selectiewedstrijden in de hele provincie.

Vrijdag vanaf 10.00 uur komen de combinaties, die uitkomen in de klassen Z1 t/m ZZL in de ring. Een van de deelnemers in de ZZL is de bekende Raaltense Femke Beljon. Met andere paarden zoals Charmante. Discovery, Zoraida behaalde zij menig prijs en werd meerdere keren regionaal en nationaal kampioen. Nu zal zij met Ciska II proberen het kampioenschap te behalen. Vanaf 17.30 uur worden de Kür op muziek voor de klassen Z2 en ZZL gehouden. Altijd mooi om mee te maken. Daarna volgen de rubrieken Z2 voor pony’s DE.

Zaterdag vanaf 9.00 uur komen eerst de ponyruiters, uitkomend in de klassen Z1 en Z2 C en DE in de ring. Plaatselijk amazone Lisa Bosch komt met Otto van Strijthagen uit in de klasse Z1.Daarna volgen de klassen L2 t/m M2 voor zowel paarden als pony’s. Het volledige programma is te raadplegen op Startlijsten.nl.

Zondagmiddag komen de Para-dressuurruiters naar Luttenberg. Onder de deelnemers behoren Frank Hosmar, Nicole den Dulk en Rixt van der Horst. Alle drie waren deelnemer en medaille winnaar op de Paralympische Spelen in Rio ! Zij komen uit in de Grade, behorend bij hun handicap.

Toegang is alle dagen gratis. 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.