Home / archiefcentraal / prijzen voor beste bouwer en beste verbouwer 2016 uitgereikt

prijzen voor beste bouwer en beste verbouwer 2016 uitgereikt

Dit jaar reikte Bouwnu voor het eerst de prijzen uit voor Beste Bouwer en Verbouwer. Maar de scores werden bepaald door de consument. Zij gaven op de site een review op basis van hun ervaringen met de nieuwbouw of verbouw van hun woning in 2016.

Er waren drie categorieën: ‘nieuwbouw tot 50 reviews’, ‘nieuwbouw met meer dan 50 reviews’ en ‘verbouw’. Vosman uit Raalte zat in die eerste categorie en scoorde daar met een 9,1 het hoogste. Het leverde een trofee en ingelijst certificaat op uit handen van Edwin Groot, directeur Stichting Klantgericht Bouwen en initiatiefnemer van Bouwnu.

Transparant
Groot: “Wij willen door transparant te maken hoe de klanten over bedrijven denken, de aannemers stimuleren om nog betere kwaliteit te leveren.”

Volgens Vosman-directeur Harink is de kracht van het uit ongeveer vijftig medewerkers bestaande bedrijf dat ze de klant van A-Z begeleiden. “We zijn gedurende het proces heel flexibel en dat vinden onze klanten prettig.”

Overigens werd Rehorst Bouw uit Bergambacht met een 8,0 de winnaar in de categorie ‘Nieuwbouw met meer dan 50 reviews’ en BAVO Timmerwerken uit Enschede won de categorie ‘Verbouw’ met een 9,5.

Lees ook

Hans de Kort: Windturbines

(ingezonden brief) Hans de Kort is weer in de pen geklommen om zijn ongenoegen over …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.