presentatie tweede single ellen jannink in bijripperda

Al van jongs af aan staat het leven van Ellen in het teken van zingen en muziek. Ze zong jaren in de coverformatie Asylum. Na ruim tien jaar besloot ze zich helemaal te richten op haar gezin. Maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan en daarom begon Ellen in 2011 met enkele muzikale vrienden de coverband Averell D. Met deze band, waar ze nog steeds deel van uit maakt, zingt ze top 100-werk en poprocknummers uit de jaren zestig tot nu. Daarnaast maakte Ellen ook enkele jaren deel uit van de akoestische formatie ‘MaePure’.

Na een optreden in ‘De Sterrenshow’, gepresenteerd door Willie Oosterhuis, werd Ellen meerdere keren gevraagd als solozangeres, met in mei 2016 een eerste solo-single, ‘Geef het maar toe’ als tastbaar resultaat. Geproduceerd door Edwin van Hoevelaak (bekend van Nick en Simon en Wolter Kroes) en opgenomen in de Rooftopstudio’s te Holten. Tal van omroepen, waaronder diverse regionale zenders zoals RTV Oost, RADIONL en zelfs 3FM, besteedden aandacht aan haar. Zondag 22 januari verschijnt dus Ellens tweede single ‘De weg naar jouw hart’, wederom geproduceerd door Edwin van Hoevelaak. Aanvang is om 14.30 uur. De entree bedraagt 5 euro (kinderen tot en met 12 jaar gratis). Zie verder staging2.ellenjannink.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.