poppentheater in raalte en olst

Het verhaal gaat over Boy die met zijn vader en zes katten in een klein vissershuisje woont. Na een stormachtige nacht vindt hij een jonge walvis op het strand. Dat is het begin van een bijzondere vriendschap. Poppentheater Kletskous staat op 16 januari twee maal in de Bibliotheek Raalte.

De eerste voorstelling begint om 11.00 uur; de tweede om 13.00 uur. Een dag later, op dinsdag 17 januari verzorgt Poppentheater Peterselie om 10.00 uur een voorstelling in de bieb in Olst. De voorstellingen duren ongeveer veertig minuten en zijn speciaal bedoeld voor kinderen tot en met drie jaar. De entree voor de kinderen bedraagt 3 euro; ouders mogen gratis mee naar binnen.

Aanmelding is wenselijk, maar niet per se nodig. Voor groepen geldt wel dat aanmelden noodzakelijk is. Dit kan via opgave@bibliotheeksalland.nl Zie verder staging2.bibliotheeksalland.nl of staging2.nationalevoorleesdagen.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.