politieman in wijhe verrast met hartverwarmende actie

Bij de Hamelweg vond een reconstructie plaats van een eerdere ernstige aanrijding op 23 december. Hiertoe werd de weg aan beide zijden voor een klein uurtje afgesloten zodat de Verkeers Ongevallen Analyse zijn werk veilig kon uitvoeren.

Wind en regen
Om de afzetting te ‘bewaken’ stond een van de agenten op de kruising van de Hamelweg met de Kappeweg. Wind en striemende regen geselden de diender wanneer deze zijn voertuig moest verlaten om het verkeer om te leiden.

Maar toen stopte er ineens een auto. Een klein jochie kwam met zijn moeder bij het voertuig met… koffie! De twee hadden het dienstvoertuig al geruime tijd met knipperende lampen zien staan en hadden bedacht dat de agent wel een opwarmen kon gebruiken.

Waarderen
Moeder sprak de volgende woorden: “Laten wij nu maar eens zien dat wij de politie wel waarderen na alles wat ze met Oud en Nieuw te verduren kregen”.

“Kijk daar kreeg ik dus een warm gevoel van”, laat de betreffende agent weten op de Facebookpagina van Politie Raalte. “Daar kon de verwarming in het dienstvoertuig niet tegenop.”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.