pleegouder worden leer erover in raalte

In principe kan iedereen vanaf 21 jaar pleegouder worden. Voor de gezinssamenstelling gelden geen voorwaarden. Mensen kunnen gehuwd of alleenstaand zijn, wel of geen kinderen hebben en ook culturele achtergrond maakt geen verschil. Het belangrijkste is dat een kind structuur, warmte en veiligheid wordt geboden. Je moet in staat zijn om de zorg te bieden die een kind nodig heeft.

Tijdens de informatieavond krijgen belangstellenden vrijblijvend informatie over de mogelijkheden van pleegzorg, de screening en het voorbereidingstraject. Ook is er gelegenheid tot het stellen van vragen aan ervaren pleegouders en pleegzorgbegeleiders van Trias.

De bijeenkomst begint om 19.30 en vindt plaats aan de Raarhoeksweg 34. Aanmelden kan via voorpleegouders@trias-groep.nl.

Over Trias
Trias biedt ondersteuning bij opvoeden en opgroeien in brede zin. Met: hulp-aan-huis, spoedhulp, crisisopvang, 24-uurszorg, pleegzorg, begeleiding/behandeling rondom (vecht)scheiding en meer. Trias is met 320 praktijkgerichte professionals en ruim 450 pleeggezinnen actief in stad Zwolle, Noordwest Overijssel, Vechtdal, Salland en Twente. Meer op staging2.trias-groep.nl.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.