pec zwolle versterkt zich met zweedse middenvelder erik israelsson

Technisch directeur Gerard Nijkamp is content over de komst van Israelsson: “We hebben de tijd genomen om de juiste opvolger van de vertrokken Wout Brama te vinden. Met Erik halen we een dynamische middenvelder in huis met scorend vermogen. In Zweden heeft hij het de afgelopen jaren goed gedaan en we zijn blij dat we met hem een speler hebben gevonden die direct van waarde kan zijn voor ons team.”

Erik Israelsson: “Ik ben heel blij met deze overgang. PEC Zwolle kende ik al via Denni Avdic die hier gespeeld heeft en de afgelopen week heb ik veel beelden van de club via Youtube bekeken. Zelf ben ik een hardwerkende middenvelder die zowel verdedigend als aanvallend van waarde kan zijn. De komende tijd wil ik een bijdrage leveren om met het team te stijgen op de ranglijst. Ook wil ik mijzelf als voetballer verder ontwikkelen en is het motiverend om voor het eerst in mijn carrière buiten de Zweedse landsgrenzen te voetballen.”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.