pec zwolle versterkt zich met aanvaller hervin ongenda

Ongenda kijkt uit naar zijn periode in Zwolle: ,,PEC Zwolle kende ik vanaf het moment dat de club Hachim Mastour op huurbasis overnam van AC Milan. Ik kijk er naar uit om met PEC Zwolle in de Eredivisie te spelen. Een competitie, waarin ik de volgende stap wil zetten. Daarnaast is de overstap naar Zwolle voor mij een mooi avontuur, waar ik veel zin in heb. Ik wil honderd procent voor de club geven en er dit seizoen samen met de rest van het team voor zorgen dat we in de Eredivisie blijven.” 

Technisch directeur Gerard Nijkamp is zeer te spreken over de komst van Ongenda: ,,Hervin is iemand die het verschil kan maken. Hij is snel, technisch vaardig, heeft een goede dribbel in huis en een dito voorzet. Hervin krijgt in Zwolle de kans om zichzelf verder te ontwikkelen en speelminuten te maken. Met Hervin in de gelederen hebben we een extra wapen in huis om ons de komende maanden uit de onderste regionen van de Eredivisie te spelen. Het is mooi dat we deze talentvolle aanvaller voor een lange tijd aan PEC Zwolle hebben kunnen binden.”

Meer over Ongenda
(Vleugel)aanvaller Ongenda werd op 24 juni 1995 geboren in Parijs en maakte zijn debuut voor PSG in het seizoen 2012-2013. In totaal speelde hij zestien wedstrijden voor de Franse club, waarin hij twee keer wist te scoren. In het voetbaljaar 2014-2015 werd hij verhuurd aan SC Bastia. In dat seizoen stond hij in negentien duels binnen de lijnen voor deze club, gevestigd op het eiland Corsica. In totaal kwam Ongenda 27 keer uit voor een Frans nationaal jeugdelftal, waarin hij 10 maal scoorde.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.