pec zwolle geeft fans met knuffel gratis entree

Op vrijdag 3 februari speelt PEC Zwolle Vrouwen de competitiewedstrijd tegen de vrouwenselectie van ADO Den Haag. Dit is een wedstrijd die in het teken staat van vitaliteit. Zo worden diverse doelgroepen uitgenodigd, waaronder basisscholen uit de Regio Zwolle.

Tevens zamelt de club bij dit duel knuffels in voor de vier goede doelen. Het doel van PEC Zwolle United (maatschappelijke tak van PEC Zwolle) met deze actie is om vele kinderen te verblijden met een knuffel. Alle meegebrachte knuffels hoeven bij de ingang echter nog niet ingeleverd te worden, maar worden aan het einde van de wedstrijd (bij mooi weer) tegelijkertijd het veld opgegooid. Een idee dat in onder andere Amerika al vaker is uitgevoerd onder de naam ‘Teddy Bear Toss’.

PEC Zwolle roept alle supporters op om met een knuffel naar deze wedstrijd van PEC Zwolle Vrouwen te komen (in verband met hygiënevoorschriften graag schoon in een plastic zak verpakken). Let echter op: ook als je knuffels meeneemt, dien je een gratis (fysiek) ticket te bestellen. Hoe? Dat lees je hieronder.

Tickets
Iedereen die bij PEC Zwolle Vrouwen – ADO Den Haag Vrouwen aanwezig is heeft een ticket nodig, ook als je gratis naar binnen kunt met een knuffel. Kaarten zijn te bestellen via staging2.peczwolle.nl/tickets of kom langs in de PEC Zwolle Fanshop, gevestigd aan de hoofdzijde van het MAC3PARK stadion. Neem je geen knuffel mee, maar wil je wel aanwezig zijn. Dan geldt de reguliere kaartverkoop (zie hieronder).

Jongeren tot en met zestien jaar en seizoenkaarthouders (mannenselectie) kunnen deze wedstrijd gratis naar binnen. Heb je alleen een studentenkaart, dan betaal je € 3,-. Voldoe je aan geen van deze voorwaarden, dan kost een kaartje € 5,-. Ook als je gratis naar binnen kan, dien je een e-ticket uit te printen via staging2.peczwolle.nl/tickets.

PEC Zwolle hoopt op een succesvolle actie, als afsluiting van de ‘week van de vitaliteit’! Graag zien we iedereen dan ook op vrijdag 3 februari in het MAC3PARK stadion bij het duel van PEC Zwolle Vrouwen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.