paul rouhof clubkampioen ttv heino

Afgelopen vrijdag werd er in Heino met veel gezelligheid en sportiviteit weer gestreden om het jaarlijkse clubkampioenschap. Na zeer spannende poules en zeer minieme verschillen deed de van Effect Mariënheem overgekomen Paul Rouhof gelijk van zich spreken door alle spelers van het eerste team van Heino in de halve finale en finale achter zich te laten.

In de finale versloeg Paul de uittredend kampioen Thom v.d. Eijkel met 3-1. Paul mag zich nu voor een jaar clubkampioen van TTV Heino noemen. Arnout Kok won de strijd om de 3e plaats van Larry Chimezie.

In de B-poule wist Peggy van Gurp in de finale van Pieter Naterop te winnen, hiermee prolongeerde zij haar titel. Jeugdspeler Tijmen Prins was de verassende nummer 3 in de B-poule door in de strijd om de 3e plaats Laurens Mulder te verslaan. In de C Poule wist ook Wesley Freriks zijn titel te prolongeren voor Gerard Bekker en Marian Elshof.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.