open lessen bij dansgroepen en orkesten van ralda in januari

Groep 1: 4 tot en met 6 jaar

Woensdagmiddag
In groep 1 voor de allerkleinsten wordt er lekker veel bewogen en een beginnetje gemaakt met dansen. Hierbij verbetert de motoriek, maar natuurlijk is het ook gewoon hartstikke leuk.  

Groep 2: 7 tot en met 11 jaar
Woensdagmiddag
In groep 2 wordt er meer aandacht besteed aan dansen. Hierdoor wordt er niet alleen gewerkt aan motoriek, maar ook danstechniek. Ook hier gaat het er vooral om dat het leuk is om te dansen en te bewegen op muziek.

Groep 3: 12 tot en met 15 jaar
dinsdagavond
Deze groep is een voorbereiding op de volwassengroep en tegelijkertijd wordt er ook aandacht besteed aan optreden.

Groep 4: 16+
Maandagavond
Dan is er nog een groep voor volwassenen. Hier komen dansen van over de hele wereld voorbij op een lekker vlug tempo.

Groep 5: 60+
Woensdagavond
Deze groep is voor dansers en danseressen met wat meer jaren op de teller. Hier komen ook werelddansen langs van over de hele wereld, maar dan op een iets lager tempo.

Orkest OpMaat: beginnende wereldmuzikaten
Vrijdagavond
Dit orkest is voor beginnende muzikanten of muzikanten die nog weinig of geen ervaring hebben met wereldmuziek.  Dit is ook een voorbereiding op het Ralda-Orkest.

Het Ralda-Orkest
Vrijdagavond
Voor de ervaren wereldmuzikant is er het Ralda-Orkest. Naast dat ze een eigen repertoire hebben met bijvoorbeeld klezmer muziek, begeleiden ze de dansers van de theatergroepen tijdens optredens.

Theatergroepen
Vrijdagavond
Voor de Theatergroepen hebben we geen open lessen. We hebben een theatergroep voor kinderen en een theatergroep voor volwassenen. Als er interesse is voor een theatergroep mag je natuurlijk altijd contact opnemen.

Meer informatie
Ben je benieuwd of wil je gewoon eens kijken of dansen of muziek maken wat voor jou of voor je kind is? Kom dan in de week van 9 januari of in de week van 16 januari kijken bij één van onze groepen. Kijk op staging2.ralda.nl voor keer informatie en om je aan te melden voor een proefles.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.