open huis scholengemeenschap de waerdenborch holten

Tijdens deze bruisende avonden kunnen leerlingen van groep 8 en hun ouders kennismaken met de warme sfeer en het onderwijsaanbod op De Waerdenborch, de fraaie en moderne gebouwen en alle begeleidingsmogelijkheden. Aan de hand van demonstraties, practica en presentaties van boeken en materiaal wordt er een breed beeld van de school geschetst. Leraren en hun leerlingen zijn in actie te zien. De groep 8 leerlingen kunnen ook zelf op een actieve manier kennis maken met het onderwijs. En uiteraard is het mogelijk met onze leerlingen, leraren en de schoolleiding over alles wat gezien en gehoord wordt van gedachten te wisselen.

De Waerdenborch vindt persoonlijke ontplooiing erg belangrijk. De bezoekers zullen op deze avonden ervaren dat dit op vele manieren mogelijk is. De school staat bekend om zijn eigentijdse onderwijs en uitstekende persoonlijke begeleiding. Talentstromen Technasium, Kunst, Internationalisering, Ondernemen en Sport, het leren met de iPad en muziekavonden zijn voorbeelden van het aanbod op De Waerdenborch.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.