olga commandeur opent themamiddag gezondheid in heino

Deze middag wordt georganiseerd door de gezamenlijke ouderenbonden (KBO, PCOB en NbvON) in samenwerking met Sportbedrijf Raalte. Er worden presentaties gegeven en er is er een uitgebreide markt met informatie over gezonde voeding, lichaams­­beweging, blessurepreventie, thuistechnologie enz.

Men kan de gezondheid checken en meedoen met een oog- en oortest, vitamine- en cholesteroltest, bloeddrukmeting en een fitheidsmeting. Bovendien kunnen mantelzorgers hier informatie krijgen over ondersteuning bij hun zorgtaken. Deze middag is gratis voor iedereen toegankelijk, ook voor niet‑leden van de ouderenbonden.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.