Home / archiefcentraal / olga commandeur opent themamiddag gezondheid in heino

olga commandeur opent themamiddag gezondheid in heino

Deze middag wordt georganiseerd door de gezamenlijke ouderenbonden (KBO, PCOB en NbvON) in samenwerking met Sportbedrijf Raalte. Er worden presentaties gegeven en er is er een uitgebreide markt met informatie over gezonde voeding, lichaams­­beweging, blessurepreventie, thuistechnologie enz.

Men kan de gezondheid checken en meedoen met een oog- en oortest, vitamine- en cholesteroltest, bloeddrukmeting en een fitheidsmeting. Bovendien kunnen mantelzorgers hier informatie krijgen over ondersteuning bij hun zorgtaken. Deze middag is gratis voor iedereen toegankelijk, ook voor niet‑leden van de ouderenbonden.

Lees ook

Bedtextiel en cadeaushop bij Bos Bedden

(Advertorial) NIEUWLEUSEN – Bij Bos Bedden in Nieuwleusen is de voorkant van de winkel helemaal …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.