nu al verkeerschaos in raalte door afsluitingen

Door de afsluiting van de straten – vanwege werkzaamheden – kunnen automobilisten vanaf vandaag niet meer via de Ganzeboomlaan de N35 op. Dat verkeer verplaatst zich hierdoor automatisch naar een mogelijkheid verderop: kruispunt Bos.

Het zorgde vanmorgen al direct voor lange rijen. Niet alleen voor het verkeerslicht voor verkeer vanaf de N348, maar ook richting Zwolle. Omdat het zo druk was vanuit Raalte stond het verkeerslicht daar namelijk wat langer op groen dan normaal en moest het verkeer vanuit de richting Zwolle langer wachten.

Onderstaande foto is na 9.00 uur gemaakt, al na de echte spits dus. Hoe het er een half uurtje daarvoor was? We durven het bijna niet te vragen.

En dan te bedenken dat dit dag één is van een afsluiting van bijna anderhalve maand. Tip: stof de fiets maar vast af…

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.