nieuwjaarswandeling by nigh

De wandelgroep Eikelhof houd op 6 januari haar eerste nieuwjaarswandeling by night. Vanaf 19:00 uur kan er gestart worden.

De route is uitgezet in samenwerking met de Lepelaar en gaat grotendeels over de onverharde paden van landgoed ’t Nijendal.

Voor de deelname wordt 3 euro p.p. gevraagd. Dit is inclusief warme chocolademelk halverwege de route ter hoogte van de Zoogenbrink. Wel dienen de deelnemers zelf voor een zaklamp te zorgen. . Deze avond is een mooie gelegenheid om kennis te maken met de verschillende wandelgroepen, waarvan de meeste deelnemers aanwezig zullen zijn. De wandelgroepen lopen al ruim 11 jaar afzonderlijk vanuit de Lepelaar op de zondagochtend, de dinsdagmiddag en de woensdagochtend. Belangstellenden en oud leden worden van harte uitgenodigd deel te nemen en of na afloop gezellig bij te praten in de Lepelaar Boxbegerweg 31 Eikelhof.

Voor meer informatie kunt u bellen met de Lepelaar 0570-591791 of staging2.delepelaar.eu/nordic-wandelgroep-eikelhof 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.