nieuwjaarsconcert royal music 2017 in in lemelerveld

Het wordt een interessant concert met een afwisselend programma. Er zullen o.a. de volgende werken worden gespeeld: Jupiter Hymne –Holst, Uren, dagen, maanden, Jaren – J. Zwart (orgelsolo), Concerto –Manfredini, Improvisatie – G. v/d Plaats (orgelsolo), Because He Lives (Omdat Hij Leeft) – arr. Van der Plaats/Van Dijk en Marche Funebre et chant Seraphique – A. Guilmant (orgelsolo).

Het is gewenst vooraf te reserveren op tel.nr. 0572-371838 (Huetink) of 038-4224079 (Boks). De entree bedraagt Euro 14,00 p.p. incl. koffie/thee met koek en een drankje en hapje na afloop. Tevens zal de champagne niet ontbreken! Kinderen t/m 12 jr. gratis toegang.

 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.