Home / archiefcentraal / nieuwjaarsconcert royal music 2017 in in lemelerveld

nieuwjaarsconcert royal music 2017 in in lemelerveld

Het wordt een interessant concert met een afwisselend programma. Er zullen o.a. de volgende werken worden gespeeld: Jupiter Hymne –Holst, Uren, dagen, maanden, Jaren – J. Zwart (orgelsolo), Concerto –Manfredini, Improvisatie – G. v/d Plaats (orgelsolo), Because He Lives (Omdat Hij Leeft) – arr. Van der Plaats/Van Dijk en Marche Funebre et chant Seraphique – A. Guilmant (orgelsolo).

Het is gewenst vooraf te reserveren op tel.nr. 0572-371838 (Huetink) of 038-4224079 (Boks). De entree bedraagt Euro 14,00 p.p. incl. koffie/thee met koek en een drankje en hapje na afloop. Tevens zal de champagne niet ontbreken! Kinderen t/m 12 jr. gratis toegang.

 

Lees ook

Alleen materiële schade bij botsing op Almelosestraat

RAALTE – Vanmiddag zijn twee auto’s op elkaar gebotst op de Almelosestraat in Raalte. Een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.