nachtelijke onderhouds en asfalteringswerkzaamheden aan n35

Afsluitingen
Afsluiting van de N35 in beide richtingen tussen de aansluiting met de N348 richting Deventer en de kruising Berkendijk bij Heino.

  • De afsluiting tussen Raalte en Heino is de gehele nacht tussen 21.00 en 08.00 uur;
  • De afsluiting in de richting van Heino naar Raalte is tussen 21.00 en 01.00 uur.

Het deel van N35 tussen de aansluiting bij Wijthmen en de kruising Oldeneelallee bij Zwolle wordt afgesloten in beide richtingen.

  • Deze afsluiting duurt van 01.00 en 08.00 uur.

Omleidingen
Gele borden en mobiele tekstwagens ter plaatse geven informatie over de werkzaamheden en omleidings- en adviesroutes. Bij ongunstige weersomstandigheden kunnen de werkzaamheden worden uitgesteld.

Werkzaamheden N35 Zwolle-Wijthmen
Tevens wordt deze nacht gebruikt om grondonderzoek te doen en vinden kapwerkzaamheden plaats op het deel Oldeeneelalllee – Wijthmen.

Verbetering N35
Voor het behoud van de goede kwaliteit van de weg voert Rijkswaterstaat beheer- en onderhoudswerkzaamheden uit. Daarnaast wil Rijkswaterstaat de doorstroming en de verkeersveiligheid op en rond de N35 verbeteren. Met een wegverbreding naar 2×2 rijstroken en viaduct met op- en afritten bij de Kroesenallee, verbetert Rijkswaterstaat de doorstroming op de N35 Zwolle – Wijthmen. Dit jaar start de uitvoering.

Ook tussen Nijverdal en Wierden wordt de N35 een autoweg met gescheiden rijbanen en 2×2 rijstroken. Dit project verkeert in de planstudiefase. Tussen Wijthmen en Nijverdal wordt gewerkt aan een maatregelpakket voor de verbetering van de verkeersveiligheid. Ook dit project verkeert in de planstudiefase.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.