Home / archiefcentraal / mindfulnesstraining in raalte

mindfulnesstraining in raalte

Geleefd worden of je leven beleven? Herkent u dat u van alles moet en dat overal prikkels op u af komen zonder dat u zich eigenlijk bewust bent van wat u aan het doen bent? Of dat u aan het piekeren bent over wat geweest is of wat nog gaat komen? Dit leidt vaak tot stress en lichamelijke klachten. Wilt u dit patroon doorbreken? In de mindfulnesstraining leert u om te leven in het hier en nu, zonder oordeel. Mindfulness is een training in de kunst van het bewust leven. U leert anders om te gaan met stress, uzelf niet op te jagen en aanwezig te zijn bij wat er zich voordoet op dit moment. Hierdoor ervaart u minder stress, wordt u milder voor u zelf en kunt u meer genieten van het leven.

Voor meer informatie kunt u terecht bij Guusta Zuurbier 06-36145090 of www.guustazuurbier.nl.

Lees ook

Sportief en Gezond peiling in Raalte

RAALTE – De gemeente Raalte, GGD IJsselland en het Sportbedrijf Raalte vragen alle inwoners van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.