mindfulnesstraining in raalte

Geleefd worden of je leven beleven? Herkent u dat u van alles moet en dat overal prikkels op u af komen zonder dat u zich eigenlijk bewust bent van wat u aan het doen bent? Of dat u aan het piekeren bent over wat geweest is of wat nog gaat komen? Dit leidt vaak tot stress en lichamelijke klachten. Wilt u dit patroon doorbreken? In de mindfulnesstraining leert u om te leven in het hier en nu, zonder oordeel. Mindfulness is een training in de kunst van het bewust leven. U leert anders om te gaan met stress, uzelf niet op te jagen en aanwezig te zijn bij wat er zich voordoet op dit moment. Hierdoor ervaart u minder stress, wordt u milder voor u zelf en kunt u meer genieten van het leven.

Voor meer informatie kunt u terecht bij Guusta Zuurbier 06-36145090 of staging2.guustazuurbier.nl.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.