mega piraten festijn weer met grote namen naar lemelerveld

Vroege vogels kunnen gebruik maken van de early bird-korting. Normaal gesproken kost een kaartje 22,50 euro, met deze korting betaal je 17,50 euro (genoemde bedragen zijn exclusief reserveringskosten).

Natuurlijk zijn er weer verschillende grote namen vastgelegd. De volledige programma’s worden later gecommuniceerd, maar de organisatie kan alvast een aantal namen bekendmaken. Zo komen in ieder geval Jan Smit, Jannes, Jan Keizer & Anny Schilder, John West & Lange Frans, Stef Ekkel, Bökkers, John de Bever, Ancora en Django Wagner naar Lemelerveld.

Meezingfeest
Het Mega Piraten Festijn trekt al sinds 2003 door Nederland. De reizende festivalkaravaan draagt de titel ‘Europa’s grootste meezingfeest’ met trots. De opzet van het MPF is al jaren ongewijzigd: een groot aantal bekende artiesten treedt op en presentator Willie Oosterhuis jut het publiek op tot volledige euforie.

De grootste artiest is het publiek zelf: zingen, in de polonaise lopen, hossen of gewoon lekker met een biertje in de hand alles bekijken vanaf een plekje bij de tap; alles kan en mag.

Kaartverkoop via staging2.megapiratenfestijn.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.