martijn holterman neemt makelaarskantoor hannink over

Het vertrouwen van Paul Hannink was er vanaf het begin. “Ik heb veel aan Paul Hannink te danken. Er staat een stevig bedrijf waar heel veel jaren met man en macht aan gebouwd is. Dit wil ik verder uitbouwen en in een moderner jasje gieten. De naam Hannink blijft, het pand blijft, net als de Sallandse gemoedelijkheid die er overal voelbaar is. Het ‘goede gevoel’ is belangrijk in onze branche. Alles draait om vertrouwen. We zitten midden in de markt en het bedrijf is van oudsher sterk verbonden met de regio.”.

Na het overlijden van Paul is er achter de schermen door iedereen hard gewerkt aan het voortzetten van de continuïteit van de onderneming. Er is gekozen voor overdracht aan Martijn. Paul had de intentie om in de toekomst samen met Martijn te gaan ondernemen. Dat Martijn de makelaardij overneemt voelt voor iedereen logisch, ook voor Marquerite en de kinderen van Paul.

Achtergrond
Hard werken, enthousiasme en telkens zoeken naar nieuwe mogelijkheden passen bij Martijn. Evenals het contact met klanten. “Je komt overal en je ontmoet allerlei mensen, prachtig! Het begint met een bakkie koffie en het eindigt met een handtekening bij de notaris, maar daar tussenin is het altijd anders.” Martijn heeft een brede achtergrond in het vastgoed. Voordat hij bij Hannink kwam, hield hij zich jarenlang bezig met de verkoop en verhuur van woningen, bedrijfsmatig vastgoed en studentenhuisvesting.

Martijn woont in Raalte samen met zijn vrouw Sharon en hun twee kinderen. Hoewel hij tijdens zijn studietijd in Deventer, Enschede en Amsterdam heeft gezeten, krijgen ze hem hier niet weg. Hij voelt zich hier thuis en heeft zijn familie en vrienden hier.

Toekomst
Als er nog laat licht brandt in het pand aan de Herenstraat, is de kans levensgroot dat Martijn plannen aan het uitbroeden is. De markt verandert supersnel en de klant is positief kritisch. “Het is een mooie uitdaging om daarmee om te gaan en continu aan de wensen en behoeften van de klant te voldoen”.

Er gaat veel veranderen de komende jaren en dat inspireert hem, hij loopt over van ideeën. Zo is het besluit gevallen om centraal vanuit Raalte te gaan werken en een etalage in Wijhe aan te houden. “De markt in en rondom Wijhe is heel belangrijk voor ons. We zijn er al tientallen jaren actief en willen dat absoluut blijven. Ook de technologie gaat een steeds grotere stempel op de dienstverlening drukken. We proberen continu aan te haken bij de nieuwste ontwikkelingen. Denk hierbij aan het presenteren van aanbod via een virtual reality tour, werken met drones en online dienstverlening. Ook merkt Martijn dat het belang van juridische kennis toeneemt. Dit betekent continu bijscholen en scherp blijven!”

Deskundigheid van het team
Een ander speerpunt is dat Martijn de komende jaren actief wil blijven op alle gebieden binnen de makelaardij: wonen, bedrijfsmatig, agrarisch en taxeren. “We hebben de kennis en kunde en kunnen op deze manier ook dienstverlening aan elkaar knopen en versterken. Een hecht team met veel expertise en deskundigheid binnen verschillende gebieden van de makelaardij. We doen het met zijn allen en gaan voor elkaar door het vuur.”

Martijn wil benadrukken dat hij erg trots is op het team. “Het team is de afgelopen jaren erg verjongd en de jeugd vormt een mooie combinatie met de ervaren collega’s die al jaren werkzaam zijn bij het kantoor. We hebben er zin in en gaan er vol voor!”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.