luttenberg zoekt lokaal talent voor speciale kunstroute

2018 wordt voor Luttenberg een bomvol feestjaar. Een kunstroute moet daarin één van de hoogtepunten vormen. “Hoe we dat doen en op welke locaties, daar wordt nog over nagedacht”, vertellen Linda Smeek, Dianne Jansen Holleboom en Jenneke van Doesburg van de verantwoordelijke werkgroep.

Oproep
Maar de dames willen al wel weten wie er allemaal mee willen doen, wie mooie objecten maakt om te exposeren en wie toch al die kunstenaars zijn in Luttenberg en omstreken. Daarom doen ze een oproep aan kunstenaars om zich te melden.

Alle kunsten zijn welkom. Van tekenen, schilderen en houtbewerken tot glas blazen, sieraden maken, bloemschikken, fotografie en poëzie. “En wees alsjeblieft niet te bescheiden; zo van: ‘wat ik maak is toch niet mooi genoeg’, maar geef je naam door.”

Opgeven kan bij Linda Smeenk (lindasmeenk@hotmail.com), Dianne Jansen Holleboom (andre_dianne@emailsafe.nl) of Jenneke van Doesburg (doesburgjwvan@gmail.com).

 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.