lionsclub raalte zet deuren open

Lions Raalte is een club mensen uit diverse geledingen uit de hele gemeente Raalte, die zich in een vriendschappelijke sfeer willen inzetten voor de samenleving. Ze doen dit vooral door zelf in actie te komen en door activiteiten te organiseren.

De Raalter Lions (opgericht in 1978) houden twee keer per maand op woensdagavond een bijeenkomst, waarop sprekers vanuit verschillende beroepen en achtergronden een boeiende en inspirerende inleiding verzorgen.

Badeenden
Inwoners van Raalte kennen de Lionsclub Raalte onder meer van de badeendenraces in het Overijssels Kanaal, waarmee geld werd ingezameld voor bijvoorbeeld nieuwbouw van het hospice. In samenwerking met Veilig Verkeer Nederland organiseert de club jaarlijks het schoolverkeersexamen in Raalte. Ook pakken de ruim dertig leden jaarlijks een natuur- en milieuactiviteit op.

Tijdens de open avond reikt de Lions Club Raalte twee waardecheques uit aan Wereldwinkel Raalte en Voedselbank Raalte. Met het geld, ingezameld tijdens de jaarlijkse wijnactie van de Lions, kunnen beide vrijwilligersorganisatie belangrijke investeringen doen.

Aanmelden
Wie de avond wil bezoeken, kan zich aanmelden via e-mail Raalte@lions.nl of bij secretaris Sjoukje van der Sluis, tel. 06 53 88 12 39.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.