lionsclub raalte geeft 1800 aan goede doelen

Voedselbank

Voedselbank Raalte e.o. verstrekt wekelijkse ruim 140 voedselpakketten aan mensen die om uiteenlopende redenen geen of onvoldoende geld hebben om voedsel te kopen. De organisatie zamelt gratis voedsel in en bedient daarmee alleenstaanden en gezinnen in onder meer Raalte, Wijhe en Lemelerveld.

Wereldwinkel

Wereldwinkel Raalte is een zelfstandige organisatie die Fairtrade-producten verkoopt als gifts, biologische wijnen, koffie, luxe chocolade en food. Die producten worden gemaakt door kleine producenten die amper een kans maken tegenover de grote concerns. Bovendien worden die producten niet onder dwang of door kinderen gemaakt.

Lionsclub Raalte

Lionsclub Raalte is een serviceclub die volgend jaar haar 40-jarig bestaan viert. De club telt ruim 30 leden uit diverse geledingen uit de gemeente Raalte. Met diverse acties zetten de Lions zich in voor de lokale gemeenschap. Bekend zijn onder meer de badeendenrace in het Overijssels kanaal (onder meer ten behoeve van nieuwbouw van het hospice) en de ondersteuning bij het jaarlijkse schoolverkeersexamen voor basisschoolleerlingen. De club heet nieuwe leden van harte welkom. 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.