liefdesverhaal en hollandse meezingers in het hofheater

Kees Hulst en Esther Scheldwacht in ‘Hoe mooi alles’
‘Hoe mooi alles’ vertelt het ontroerende verhaal van het Nederlands-Amerikaans schrijversechtpaar Leo Vroman en Tineke Sanders. Deze rollen worden gespeeld door Kees Hulst en Esther Scheldwacht. Vlak voor de Tweede Wereldoorlog worden zij verliefd op elkaar. Leo overleeft de jappenkampen ternauwernood, vooral dankzij zijn onafgebroken liefde voor Tineke. Na zeven jaar zien ze elkaar terug en trouwen ze. Samen leefden zij 66 jaar in een zeldzaam harmonische, bijna symbiotische liefde.

Kaartjes voor de voorstelling ‘Hoe mooi alles’ op donderdag 26 januari om 20:15 uur zijn nog beschikbaar en kosten € 23,00 per stuk.

Voice Male – Nedertalers
De Vlaamse a-capellagroep ‘Voice Male’ komt wederom naar het HOFtheater. Op vrijdag 27 januari komt de groep met de voorstelling ‘Nedertalers’ waarin zij zich concentreren op het oeuvre van de Lage Landen. De zes mannen duiken in de bodemloze schatkist van liedjes die geschreven zijn in de Nederlandse taal. Van Gers Pardoel tot Helmut Lotti.. een voorstelling van Voice Male staat garant voor een breed repertoire met een vleugje cabaret.

Voor Voice Male op vrijdag 27 januari om 20:15 uur zijn nog kaarten te koop á € 22,00.

Vuile huichelaar – De Vijfde van… Vuile Huichelaar
Mannen. Een onuitputtelijke bron van inspiratie. Paulette Willemse en Saskia van Zutphen, de vrouwen achter Vuile Huichelaar, maakten een nieuwe show getiteld ‘De Vijfde van… Vuile Huichelaar’. Op zaterdag 28 januari doen zij hiermee het HOFtheater aan. Een meezingprogramma voor de bedrogen vrouw met verschillende typetjes die ieder een eigen kijk hebben op relaties. Een show door en voor (voornamelijk) vrouwen.

Vuile Huichelaar staat op zaterdag 28 januari om 20:15 uur in het HOFtheater. Kaarten á € 19,00 zijn nog te koop.

 

Kaartverkoop

Kaarten zijn te bestellen via de kassa van het HOFtheater (0572-361361) of via staging2.HOFinSalland.nl. De kassa is geopend van woensdag tot en met vrijdag van 10.00 tot 12.30 uur en vanaf een half uur voor aanvang van een voorstelling. Kijk voor meer informatie op staging2.HOFinSalland.nl.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.