lemele verlengt contract trainer jansen niet pluim vervanger

De selectiespelers en Technische Commissie van SC Lemele hebben gemeend het contract met trainer Riny Jansen uit Zuidwolde niet te verlengen. SC Lemele staat momenteel op de laatste plaats met één punt uit dertien wedstrijden en kan hierdoor degradatie bijna niet meer voorkomen. Mede hierdoor is er onvoldoende draagvlak om het contract nog een jaar te verlengen.

In de persoon van Werner Pluim heeft SC Lemele de nieuwe trainer gevonden die het volgende seizoen de selectie aan de hand zal nemen in de 4e klasse of mogelijk toch nog de 3e klasse. Werner Pluim heeft een voetbal- en trainers verleden bij zijn huidige vereniging VV Nunspeet waar hij nu trainer is van de tweede selectie. 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.