landstede mbo zet eind januari deuren open

Op donderdag 26 januari vindt het open huis plaats in Harderwijk, bij de sub-locaties in Dronten en Lelystad en in Raalte. Vrijdag 27 en zaterdag 28 januari kunnen geïnteresseerden terecht op de verschillende locaties in Zwolle.

Bezoekers vinden er informatie over alle mbo-opleidingen. Docenten, coaches en studenten staan klaar om vragen te beantwoorden, hun ervaringen te delen en de bezoekers rond te leiden. Vind je het moeilijk om een vervolgopleiding te kiezen en kun je wel wat extra hulp gebruiken? Maak dan een afspraak met één van de studieloopbaanadviseurs van Landstede MBO.

Gewijzigde opleiding
In Harderwijk kun je vanaf schooljaar 2017-2018 bij Sport & Bewegen kiezen voor uitstroomprofielen. Ook is het nu zo dat studenten na het tweede jaar, Sport & Bewegen in Zwolle moeten vervolgen, vanaf volgend jaar is het mogelijk om de opleiding op niveau 3 en 4 in Harderwijk af te ronden.

Locaties
De volgende locaties zijn op donderdag 26 januari geopend.

Landstede MBO Harderwijk
– Westeinde 33, Mecklenburglaan 3 en Parkweg 4b (De Sypel)
– Lelystad, Het Ravelijn 1
– Dronten, Het Perron, De Arend 4

Landstede MBO Raalte
– Zwolsestraat 63a

De volgende locaties zijn op vrijdag en zaterdag 27 en 28 januari geopend:

Landstede MBO Zwolle
– Assendorperdijk 31, Assendorperdijk 55, Dokterspad 2, Fuchsiastraat 1, Stadionplein 12, Ossenkamp 5 en Rechterland 1

Diverse opleidingen zijn tijdens de kerstvakantie verhuisd naar een andere locatie. Ook voor bezoekers die in november al zijn geweest bij een Open Huis, is dit een goed moment om een kijkje te nemen.

Meer informatie
Wie het open huis wil bezoeken en meer wil weten over de opleidingen, locaties en het open huis, vindt meer informatie op staging2.landstedembo.nl. Hier kun je je ook aanmelden. Bel voor informatie of een afspraak met onze studieloopbaanadviseurs met het gratis infonummer 0800-0245666 (tijdens kantooruren).

 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.