koe ondersteunt von martels in campagne

“In de huidige Tweede Kamer komen 95 van de 150 leden uit de Randstad. Dat betekent dat mensen uit de Randstad beslissen over ons platteland. Het is belangrijk dat onze regio zich vertegenwoordigd weet en er meer kennis van het platteland en de agrarische sector in de debatten wordt ingebracht.”

Verder zet Von Martels in op regionale vertegenwoordiging van de vrijetijdseconomie in het Vechtdal en Salland, een betere bereikbaarheid van de regio en stimulering van sport en bewegen.

Koe
Fractievoorzitter van het CDA in Dalfsen, Jan Uitslag, is zeer ingenomen met de kandidatuur van Von Martels. “Als wethouder hebben we hem leren kennen als een zeer veelzijdig man, met verstand van zaken, die de zaken praktisch en met humor aanpakt. Hij zou een aanwinst voor de tweede kamer zijn. Jammer als we hem zouden moeten missen, aan de andere kant kan hij in Den Haag veel betekenen voor de regio.”

Von Martels neemt tijdens zijn campagne een (kunst)koe mee op reis. De koe zal in Nederland overal verrassend op gaan duiken. In Den Haag hebben ze echt geen idee over hoe ze met de agrarische sector om moeten gaan. Ik zal zorgen voor méér kennis van zaken, voor iedereen beter.’’

Von Martels combineert zijn werk als melkveehouder met het wethouderschap. Hij woont met zijn gezin in Hessum, een buurtschap vlakbij Dalfsen.

16.000 stemmen nodig
Op 15 maart zijn de tweede kamerverkiezingen. Von Martels gaat voor het verzamelen van genoeg voorkeurstemmen. Met 16.000 voorkeurstemmen verruilt de wethouder zijn zetel in Dalfsen voor die in Den Haag. “Het klinkt veel, maar ik weet dat veel mensen meer boerenverstand in de Tweede Kamer willen. Ik heb er dan ook alle vertrouwen in.”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.