Home / archiefcentraal / kerk in laag zuthem te koop

kerk in laag zuthem te koop

Het gaat de kerkgangers natuurlijk aan het hart dat de kerk aan de Kolkweg eind vorige week te koop is gezet. Vele mensen uit Laag Zuthem en ook daarbuiten zijn er getrouwd, gedoopt en/of hebben familieleden de laatste eer bewezen. Maar de kerkgang wordt minder, zelfs in Laag Zuthem. Het gebouw staat leeg sinds de fusie van de kerk met de Hervormde Gemeente Heino in september 2015. De diensten worden nu gehouden in de Nicolaaskerk in het centrum van Heino, laat HoezoHeino.nl weten.

Lees ook

Alsnog officiële uitreiking lintjes in Olst-Wijhe

WIJHE – De zes inwoners van de gemeente Olst-Wijhe die eerder dit jaar een Koninklijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.