kamperen op een landgoed

“Wat zou het fijn zijn om eens op een echt Landgoed te kunnen kamperen. En er tevens voor te zorgen dat deze ook nog onderhouden worden en dan weer goed toegankelijk zijn voor het publiek Dat kan op veel Landgoederen in Nederland en op vier van deze in onze provincie Overijssel. Voor meer informatie kijk op staging2.vobulakamren .nl of stuur een mail naar vobulakamperen@gmail.com.”

Landschap Overijssel maakt het mogelijk door op allerlei manieren medewerking te verlenen Zie op de foto wat een voldoening als het werk klaar is.Veel plezier waar jullie ook naar toe gaan op vakantie.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.