jozefschool wint wederom tafeltennisscholierentoernooi wijhe

In haar clubgebouw aan De Lange Slagen hield TTV Wijhe al voor de 43e keer het toernooi in de kerstvakantie – gesponsord door Albert Heijn. Zo’n dertig leerlingen van de groepen 5 tot en met 8 van de Wijhese basisscholen streden om individuele prijzen en de schoolwisselbeker.

Van de scholen bleek uiteindelijk de Jozefschool het beste te hebben gepresteerd. Maar er waren ook individuele winnaars. Bij de meisjes waren dat Daantje van Zanten (groep 5 en 6) en bij de jongens Puk Nijkamp (groep 5 en 6) en Gijs Woesthoff (groep 7).

In de groep 8-categorie waren de jongens en meiden gemixt. Daar kwam Tom Esselink als winnaar uit de bus.

Kindertafeltennisfeest
Aanstaande woensdag volgt het Kindertafeltennisfesst voor leerlingen uit groep 3 en 4. Zij kunnen meedoen aan allerlei leuke behendigheidsspelletjes. De beste kinderen winnen ook hier een mooie beker. Alle kinderen maken daarnaast nog kans op een van de vrijkaartjes voor Ballorig die TTV Wijhe zal verloten.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.