jorink in raalte is beste echte bakker van overijssel

“Het gaat meestal om details die het verschil maken en daar moet je scherp op blijven”, weet de Raalter bakker. Door het jaar werden door onafhankelijke keurmeesters van het Nederlands Bakkerij Centrum, zeventien producten onaangekondigd uit de winkel gehaald en gekeurd. Patrick: Het hele jaar door zijn we alert op de productkwaliteit. We keuren producten samen met de bakkers en bespreken wat beter kan.”

Uitstraling en effectiviteit
Naast de kwaliteit van zijn producten werd ook de winkel zelf beoordeeld door inspecteurs. De zaak werd beoordeeld op 58 punten in elf categorieën. Daarbij is scherp gelet op de uitstraling en aantrekkingskracht van het pand en de effectiviteit van de ingezette reclame en communicatiemiddelen. Jorink scoorde 95,7 van de 100 punten met zijn winkel en laat daarmee zien dat de details prima in orde zijn.

“Naast dat we kwalitatief goede producten verkopen, zorgen we er ook voor dat klanten in een prettige sfeer kunnen kijken, proeven en kiezen”, vertelt José Jorink. “We adviseren als het nodig is over ingrediënten en allergenen en kunnen tips geven over hoe je bijvoorbeeld leuk een high tea in kunt vullen.”

Hoogste score
De eindrangschikking wordt zoals ieder jaar uitgevoerd door de Radboud Universiteit Nijmegen en komt tot stand na een berekening van gewogen gemiddelden van de cijfers behaald bij kwaliteitskeuringen en winkelbeoordelingen. Jorink heeft hier dus de hoogste score van Overijssel.

Patrick en José reageren opgetogen op deze prestatie en willen dit heugelijke feit niet zomaar voorbij laten gaan. “Alle klanten mogen mee genieten van dit succes”, laten ze weten. “In onze winkels is er voor iedereen iets lekkers te proeven en volgende week zijn er verschillende feestelijke aanbiedingen.”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.