joe cocker tribute in nicolaaskerk in heino

Cry me a River, the Ultimate Joe Cocker Tribute is in 2014 opgericht door de Achterhoeker Erik Hagelstein. Hij deed dat één dag na het overlijden van zijn idool. Inmiddels is de band uitgegroeid tot een elfkoppige gelegenheidsformatie met blazers, zangeressen, een drummer/percussionist, toetsenist en uiteraard diverse gitaristen. Hagelstein stapt zelf in de rol van Joe Cocker en trekt zijn publiek vanaf het eerste moment volop mee in zijn enthousiasme.

Aanvang is om 20.30 uur. Kaarten zijn voor 17,50 euro verkrijgbaar bij de Smulbaai in Heino en Schulten Lederwaren in Raalte. Op de avond zelf kosten de kaarten 22,50 euro.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.