jeneverproeverij en jazz muziek bij de olsterhof

De Zuidam Rogge Genever heeft een basis die voor 100% uit rogge bestaat. De overige smaken zijn de – voor de distilleerderij typerende toevoeging – van onder meer anijszaad, jeneverbes en zoethoutwortel. De geur is zeer aangenaam en laat zich verrassend completeren door een vleugje kaneel.

Zuidam Distillers is opgericht door Fred van Zuidam, in 1975 en is een zelfstandige Nederlandse distilleerderij die trots ontleent aan het feit dat ze haar distillaten en extracten op de eigen ambachtelijke wijze verwerkt. Dat wil dus zeggen, zonder het gebruik van kunstmatige kleur-, geur- of smaakstoffen.

In het Petit Café van de Olsterhof zal er een grote glazen bol met rogge genever opgesteld worden. Dinie Mekkering van slijterij De Dom uit Olst laat je op deze dag de rogge genever ruiken en proeven .

Terwijl je aan het nippen bent van mooie smaken, zorgt Musique au Fond voor de muziek. Zij weten als ervaren jazzmuzikanten op een stijlvolle manier de juiste sfeer te creëren door precies die muziek te spelen, die past bij de gebeurtenis en de omgeving. Ze spelen stukken uit het jazz- en evergreenrepertoire: swingend en stimulerend, of delicaat en ontroerend; altijd op een aangenaam volume.

Dit alles kun je meebeleven op zondag 5 februari april vanaf 11.00 uur (proeverij vanaf 14.00 uur) bij de Olsterhof in Olst. Voor de genever liefhebbers zal ook de naastgelegen slijterij die dag geopend zijn. 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.