Home / archiefcentraal / javier buiza opnieuw clubkampioen ttv olst

javier buiza opnieuw clubkampioen ttv olst

Van vroeg in de ochtend tot einde middag werden er tientallen wedstrijden gespeeld om te bepalen wie het dit jaar zou worden. Na een aantal jaren achter elkaar winst voor Javier Buiza was het afgelopen jaar Idse de Jong de kampioen.

Ook dit jaar was het een strijd tussen Idse en Javier, die uiteindelijk toch moeiteloos gewonnen werd met 3-0 door Javier. Door een winstpartij van Anne de Jong tegen Idse de Jong verdiende Anne de tweede plek en werd Idse uiteindelijk derde.

Ook is Javier terug bij TTV Olst voor het spelen van de competitie en zorgt hij samen met Anne en Idse voor een sterk eerste team waarmee mogelijk in de aankomende competitie hoge ogen worden gegooid.

Lees ook

Egbert den Daas opnieuw lijsttrekker van Lokaal Alternatief

HEINO – Lokaal Alternatief heeft de lijst voor de komende gemeenteraadsverkiezingen in de gemeente Raalte …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.