irish pub festival in deventer maak kans op gratis kaarten

Uniek aan deze editie is dat beide voormalig organisatoren (Wouter Hofman en Mark Gilligan) van dit festival zullen optreden op vrijdag 3 februari. Het festival zal van start gaan met een ‘afterwork’ optreden bij Café Kaal tegen over de Heks. Voormalig organisator van het festival Mark Gilligan samen Darren Byrne en huidige organisator Noel Shannon (uit Laag Zuthem) zullen zorgen voor de ‘echte’ Ierse sfeer als opening optreden van deze 23e editie.

Het festival zal afsluiten op 4 februari met een concert in de Oude Maria Kerk met onder andere een 7-mansformatie uit Cork Ierland “Scapa Flow”,  Harmony Glen en een solo optreden van Noel Shannon. Het concert begint om 18.30 en zal om 23.00 afgelopen zijn. Ook zal er op zaterdag 4 februari een optreden zijn van de band Circle op 4 februari vanaf 22.00 uur bij Stadsbrouwerij Davo. 

De 7-mansformatie ‘Scapa Flow’ uit Cork  in Ierland staan ook bekend als “the Dubliners van Zuid-Ierland”. Zij hebben bevestigd dat zij op zaterdag 4 februari 2017 in de Oude Mariakerk in Deventer een concert zullen geven.

Afsluitende act
Organisator Noel Shannon kent Scapa Flow nog vanuit de tijd dat hij zelf ook nog in Cork woonde. In die tijd had de band al zeer veel succes en dat is in de jaren alleen maar gegroeid. Al 25 jaar spelen ze uitverkochte concerten in Ierland, waar zij alleen het traditionele Ierse repertoire brengen. In februari komen zij voor slechts twee concerten naar Nederland. Het concert dat zij in Nijverdal zullen spelen is al uitverkocht. In Deventer zijn ze de grote afsluitende act en betreden het podium om 21.00 uur.

“We zijn altijd op zoek naar nieuw talent en nieuwe bands, we geven het publiek graag wat ze vragen”, zegt Shannon. “Deze band heeft zoveel succes in Ierland dat ze optredens in het buitenland helemaal niet nodig hebben. We zijn dan ook zeer vereerd dat ze bij ons op het  & Deventer Irish Pub Festival een concert willen komen geven”.  

Kaarten
Kaarten voor dit concert kosten in de voorverkoop €10,- p.s. Aan de deur kosten ze € 12,50 p.s. Salland Centraal mag er echter twee gratis weggeven! Kijk op onze Facebookpagina hoe je die kan winnen!

Op zaterdag 4 februari zijn er twee akoestische sessies op het Grote Kerkhof. Deze kunt u vinden bij Grand Café De 7e Hemel en Café Vrienden van Vroeger. Volgens Iers gebruik mag u dan uw instrument meenemen en deelnemen aan deze gezellige sessies. Meer informatie is te vinden op staging2.irishpubfestival.nl of op Facebook.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.