Home / archiefcentraal / hovius plays radiohead in cafe de schoenmaker

hovius plays radiohead in cafe de schoenmaker

Hovius, sinds enkele jaren woonachtig in Lemelerveld, scoorde in het verleden successen met 16Down. Deze band blies hij recentelijk nieuw leven in, maar daarnaast richt hij zich ook op zijn studio en diverse project-tributebands. Zo toerde hij eerder door het land met tributes aan Jimi Hendrix en Pearl Jam. Hovius plays Radiohead is zijn laatste project. Na meerdere cafés en zalen in de regio aan te hebben gedaan, sluit hij die tour komende zaterdag af in Luttenberg. Radiohead is geen onbekend terrein voor Hovius. Met 16Down deed hij begin deze eeuw mee aan de Marlboro Flashback Tour, waarbij Nederlandse bands tributes deden aan voor hen belangrijke acts. Ook toen richtte de band zich op het werk van Radiohead.

Radiohead heeft meer dan 25 miljoen platen verkocht. Hovius richt zich voornamelijk op het vroegere werk van Radiohead, pak ‘em beet dat van de eerste drie, vier platen. Denk aan hits als Creep, Paranoid Android, Fake Plastic Trees en Karma Police. Aanvang is 21.30 uur. De entree bedraagt 5 euro.

Lees ook

Collecties historische publicaties deels samengevoegd

Rijnbrink, Athenaeumbibliotheek en Historisch Centrum Overijssel ondertekenen convenant REGIO – Als geïnteresseerde in historische publicaties …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.