hoftheater opent tijdens nationaal theaterweekend alle deuren

Het is al weer drie jaar geleden dat het vernieuwde HOFtheater haar deuren voor het eerst opende voor publiek. Op zaterdag 21 januari openen ze wederom deuren die normaal voor bezoekers gesloten blijven. Medewerkers van het HOFtheater, zoals directeur Roswyde Burgman en technicus Hans Blokpoel nemen geïnteresseerden mee langs het toneel, de kleedkamers en andere backstage-ruimtes. Die middag wordt overigens de voorstelling van Erik van Muiswinkel van die avond opgebouwd in de zaal, dus alle voorbereidingen die nodig zijn voordat een voorstelling gespeeld kan worden, zijn ook te zien. 

Maar er is meer: In de artiestenfoyer geven Jason Frederick en Chalina Smit om beurten intieme mini-concerten en in de foyer is de exposante Tineke Hutten uit Heino aanwezig om te vertellen over haar werk dat daar op dit moment hangt én ze geeft een inkijkje in het maakproces.   

Deze Open dag is ook leuk voor kinderen: Waan je artiest en laat je schminken in de kleedkamer of laat je op het verkeerde been zetten door goochelaar Fred-Ric. Ook spannend (voor jong en oud): Ga op onderzoek uit bij de collega’s van Brandweerman Sam. De Brandweer Raalte is namelijk aanwezig met hun brandweerauto en geven antwoord op alle vragen! 

Tot slot: Tijdens deze Open Dag kan men op zoek naar de allerlaatste kaarten voor Jandino Asporaat, O’G3NE, Karin Bloemen, 3Koteboebo en Her Majesty. Er worden voor deze voorstellingen vrijkaarten verstopt in het gebouw. Wie ze vindt, mag ze houden…

Het HOFtheater is gevestigd aan de Voorhof 2 in Raalte. De Open Dag is van 12.00 tot 17.00 uur en alle activiteiten zijn gratis toegankelijk. Net als de koffie en thee bij binnenkomst. 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.