herman zwakenberg na 37 jaar gamma raalte met pensioen

Zwakenberg begon op 3 september 1979 bij de Karwei in de Stationsstraat als verkoper hout en plaatmaterialen. In 1992 verhuisde de Karwei naar de Acacialaan en in 2010 maakte de toenmalige directie de overstap naar het Gammaconcept met een nieuw pand aan de Tjalkstraat. Nadat Zwakenberg in al die jaren op verschillende plekken in de bouwmarkt werkzaamheden had verricht nam hij zaterdag afscheid.

Oud-collega’s en klanten kwamen  in de winkel om een hand te geven en even bij te praten. Aan het eind van de dag werd hij  uitgezwaaid terwijl hij in stijl vertrok op een old-timer bromfiets waarmee hij de eerste jaren naar de Karwei reed. 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.