hans de kort handhavings apathie in raalte

In 2008 heeft de gemeenteraad een ontwikkelingsplan vastgesteld waarin B&W werd opgedragen ervoor te zorgen dat nieuwe agrarische gebouwen aan het zicht worden onttrokken door middel van landschappelijke beplanting. “Hiervan is echter niets terecht gekomen. De bedoelde gebouwen zijn nog steeds van heinde en verre zichtbaar, maar B&W lieten het er volkomen bij zitten.”

“Ik heb de gemeenteraad daar meerdere keren op attent gemaakt, maar de raad had geen enkele behoefte actie te ondernemen. Alles blijkbaar volgens het motto ‘wat interesseert het ons als het college lak heeft aan ons beleid'”, vervolgt De Kort.

“Nog niet zo lang geleden heb ik deze kwestie nogmaals onder de aandacht van de raadsleden gebracht met toevoeging van niet mis te verstane foto’s, waarop duidelijk te zien is hoezeer hun beleidsplan heeft gefaald. Het heeft allemaal weliswaar veel te lang geduurd, maar nu is er blijkbaar iemand wakker geworden en heeft tabletten geslikt tegen handhavings-apathie. Hopelijk werken de medicijnen”, zo besluit Hans de Kort. 

 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.