Home / archiefcentraal / hans de koning hoopt de komende weken op punten

hans de koning hoopt de komende weken op punten

Hans de Koning was ontevreden over het verloop van de wedstrijd. “Voor rust hebben we niet één kans gekregen. Na rust zat er wel meer vuur in. Maar het vuur dat Maatsen in de wedstrijd bracht, was ook meteen weer weg toen die zijn rode kaart haalde. Aan het eind van de rit hadden we nog twee kansjes, maar ja, uiteindelijk was Utrecht gewoon beter. Ze hebben meer kwaliteit.”

Erik ten Hag: “Dit was onze derde wedstrijd in zes dagen (verloren tegen Ajax en Cambuur, red.), met verlenging. Vorig jaar leidde dat tot verval, dit jaar niet meer. De tegenstander was vol passie, vol vuur, maar dat hebben we goed het hoofd geboden. Na de rode kaart voor de Eagles hadden we de tegenstander meer moeten laten lopen, dat is ons niet gelukt. Maar goed, we zijn tevreden met deze overwinning.”

Lees ook

Collecties historische publicaties deels samengevoegd

Rijnbrink, Athenaeumbibliotheek en Historisch Centrum Overijssel ondertekenen convenant REGIO – Als geïnteresseerde in historische publicaties …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.