grote slachtpartij in annen door bevers d1

Het team van Annen was een stuk groter, maar liefst 12 meiden en 4 begeleiders waren van de partij. Al was al snel duidelijk dat er echter van een echte partij geen sprake was. De dames uit Annen werden door een gretig Bevers volledig afgeslacht.

De volgende setstanden maken wel duidelijk dat Annen, met het team wat ze nu hebben, het erg zwaar zal krijgen de rest van het seizoen en laten zien dat de Bevers de zaken momenteel goed voor elkaar hebben. Hier komen ze:

25-10 is best dik gewonnen

25-8  is best nog dikker gewonnen en levert pannenkoeken op

25-14 is eigenlijk ook geweldig

25-3 nee, geen typefout. Echt 25-3. Dat levert hele dikke pannenkoeken op…..

Kortom een enorme slachtpartij waarbij we als team geen enkele dip hebben gehad en gewoon op en regelmatig boven ons basisniveau hebben gespeeld. En dat is een groot compliment waard. Het is vaak zo dat je mee gaat spelen met je tegenstander en dat is ons vandaag niet overkomen.

In de laatste set is de serveserie van 14 van Sanne Mars nog wel even het vermelden waard!

Volgende week gaat het er om spannen. Dan mogen we uit naar Klazienaveen waar we tegen de huidige nr. 2 Tjoba kunnen laten zien dat we terecht de nr. 1 zijn. Waarschijnlijk een enorm spannende pot. Thuis werd het 3-2 voor de dames van Tjoba en we zullen fors aan de bak moeten!! Maar daar hebben we natuurlijk enorm veel zin in!!

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.