grote namen op minimarathon menvereniging heeten

In de wedstrijdbak zullen twee hindernissen staan zoals men gewend is bij een outdoor marathon. Er dient wel een parcours gereden te worden middels een vaardigheid (pionnen) parcours om deze hindernissen te bereiken. Elke menner rijdt twee keer het parcours en nadat alle rubrieken zijn verreden is er een spannende finale. Een finale waarin men het uiterste van zowel de pony’s/paarden als menner/groom verwacht wordt. Over het algemeen een spetterende finale met veel spektakel, dus iedereen is gebrand om deze te halen.

Inmiddels zijn er 40 deelnemers, waaronder Marijke Hammink, Hans Heus, Antonie en Herman ter Harmsel die  tot de Nationale top behoren.  En dat is zeker een mooie opsteker voor de vereniging. Namens de vereniging zullen Marjo van Wezel, Heleen Vegterlo en Harry Tutert het strijdtoneel betreden.

De dag zal beginnen met parcours verkennen, waarna de wedstrijd zal aanvangen om  13.00 uur. De verwachting is dat de finale rond 19.00 uur zal zijn. De toegang is gratis en iedereen is van harte welkom om alle menners aan te moedigen in de Manege Heeten.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.