groot onderhoud aan 57 huurwoningen in heino

Wat wordt er gedaan?
De woningen worden verduurzaamd zodat ze label A of B krijgen. Zo wordt er dubbel glas geplaatst, worden kozijnen vervangen, spouwmuren geïsoleerd en daken vervangen of van binnenuit geïsoleerd. Soms krijgen bewoners nieuwe keukens en/of nieuw sanitair. Dit betekent meer wooncomfort en lagere energielasten voor de huurders. Daarnaast komt er een tweede toilet op de verdieping en wordt al het zichtbare asbest verwijderd. Uiteraard hebben alle huurders de mogelijkheid om voor zonnepanelen te kiezen. De uitvoering vindt plaats tussen februari en mei. 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.