Home / archiefcentraal / groot onderhoud aan 57 huurwoningen in heino

groot onderhoud aan 57 huurwoningen in heino

Wat wordt er gedaan?
De woningen worden verduurzaamd zodat ze label A of B krijgen. Zo wordt er dubbel glas geplaatst, worden kozijnen vervangen, spouwmuren geïsoleerd en daken vervangen of van binnenuit geïsoleerd. Soms krijgen bewoners nieuwe keukens en/of nieuw sanitair. Dit betekent meer wooncomfort en lagere energielasten voor de huurders. Daarnaast komt er een tweede toilet op de verdieping en wordt al het zichtbare asbest verwijderd. Uiteraard hebben alle huurders de mogelijkheid om voor zonnepanelen te kiezen. De uitvoering vindt plaats tussen februari en mei. 

Lees ook

Ingezonden brief: ‘De twee adviesraden in het Sociaal Domein moeten blijven’

Herman Kamphuis, ombudsman PvdA Raalte, is opnieuw in de pen geklommen. Ditmaal breekt hij een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.